_14045764_resized
_dsc_0542_resized
_dsc_0092_resized
_img_3628_resized
_img_3624_resized
_img_3610_resized
PREVIOUS
NEXT

Wine-Bar «Κελάρι»

Μοναδικό στον οικισμό των Μεστών!

Χτισμένο στο ισόγειο ενός παραδοσιακού οικήματος, το wine-bar «Κελάρι» ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική και τη διακόσμησή του, καθώς και για την ποικιλία του σε επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και μπύρας!
Σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο που παντρεύει ρομαντικά το μεσαιωνικό στοιχείο με το κλασικό, οι φυσικές φωτοσκιάσεις συνδυάζονται με τις τεχνητές, υπό τους ήχους απαλής jazz και ηλεκτρονικής μουσικής.
Στο ταβάνι ξεχωρίζουν αριστοκρατικοί εννέα κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, ενώ στο πάτωμα το βλέμμα «πέφτει» στο κελάρι, μέσα από μια διάφανη καταπακτή, από όπου διακρίνονται τα ξύλινα βαρέλια με τα κρασιά.
Καμάρες, κρύπτες, θόλοι, ακροκέραμα, μια παλιά ραπτομηχανή, λευκές country ξύλινες καρέκλες και ο αποθηκευτικός χώρος των ποτών, ενσωματώνονται στη διακόσμηση αρμονικά.

Επιλεγμένα κρασιά και μπύρες – Πρωτότυπα cocktail και φρεσκοαλεσμένος καφές

Εκτός από επιλεγμένα κρασιά και μπύρες, στο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε διάφορα ποτά, πρωτότυπα cocktail από τοπικές πρώτες ύλες, χυμούς και μη αλκοολούχα ποτά, αλλά και φρεσκοαλεσμένο specialty καφέ!
Το «Κελάρι» wine-bar είναι εξοπλισμένο και εφοδιασμένο με σύγχρονες προδιαγραφές που αξιοποιούν προτάσεις από Sommelier, καθώς και τεχνολογίες (Vinturi, Coravin) που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις ετικέτες μας και σε ποτήρι!
Εάν επιθυμείτε να καθίσετε στον εξωτερικό μας χώρο, ακριβώς έξω από το «Κελάρι», πάνω στην πλατεία των Μεστών, θα βρείτε το δικό μας κομμάτι, διακοσμημένο με παλιές ραπτομηχανές singer και λευκές country ξύλινες καρέκλες.
Δεν χρειάζεται να είστε επισκέπτης μας για να απολαύσετε τα προϊόντα μας, το «Κελάρι» wine-bar είναι ανοικτό προς όλους!

Σας περιμένουμε!…

  • 8-15% discount for direct reservations

  • Best rate guarantee

  • Flexible check in - check out (upon availability)